Beplanting

Een tuin is pas af met beplanting. Deze beplanting maakt het verschil in uw tuin. De planten, heesters en bomen brengen leven in de tuin.

Functie van de beplanting

Het type beplanting kan meerdere functies hebben, namelijk: het creëren van hoogte, van kleur, winterbeeld, afscheiding, zichtlijnen of de charme van bloemen. Voor ons is een tuin zonder beplanting geen tuin.

Beplantingsplan

Beplanting uitzoeken vraagt om kennis. Wij adviseren u graag over welke beplanting geschikt is of welke planten bij u en u en uw tuin passen.  Voor meer informatie kijkt u op onze pagina beplantingsplan.

Leveren van de beplanting

Wij kunnen ieder type of maat beplanting leveren. Of het nu gaat om gaat om een kleine plant of een enorme boom. De beplanting kopen wij zo dicht mogelijk bij de bron in. Hiermee kunnen wij hoogwaardige kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs.

Beplanting planten

De beplanting dient wel op de juiste wijze geplant te worden, zodat de beplanting snel kan wortelen in de grond, eventueel met behulp van extra meststoffen.

Garantie beplanting

Wij hebben met de grootste zorgvuldigheid uw planten, struiken en/of bomen in uw tuin gezet en u heeft zorg gedragen voor het onderhoud van deze planten. Planten en bomen zijn levende organismen waardoor uitval niet onmogelijk is. Het is voor de planten vaak ook een hele verandering; van een kwekerij waar ze genoeg water en voeding krijgen, naar een tuin waar dat allemaal iets minder is.  Op al onze diensten en materialen zitten 1 jaar garantie en dus ook op beplanting. Nadat u ons op de hoogte heeft gesteld, zullen wij betreffende beplanting zo snel mogelijk vervangen.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op >

vaste planten border beplanting beplanting