Bestrating

Beeldbepalend en tevens functioneel in uw tuin, is het straatwerk. Straatwerk kunnen wij opnieuw aanleggen of voorzien van een nieuwe tegel. Het aanleggen van de bestrating kan een onderdeel zijn van de tuinaanleg, maar dit hoeft niet.

Verwerken van tuintegel tot kinderkopjes

Straatwerk is een specialisme; niet iedere stratenmaker kan al het straatwerk leggen. Ieder type bestrating vraagt om een andere aanpak. Zo kan de dikte van het zandbed verschillen, of is er een waterdoorlatende onderlaag. Deze onderlaag dient in sommige gevallen getrild te worden, of juist niet. Soms is het nodig, of beter, om onder het straatwerk een gestabiliseerd bed van zand en cement te leggen.

Keuze van de materialen

De keuze in bestrating materialen is groot. Welke maat tegel wil u? Wilt u een gebakken klinker of liever een betontegel? Wat zijn voor- en nadelen van een keramische tegel? Welke tegels zijn geschikt voor een oprit? Er is een groot aanbod aan materialen, wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze.

Leveren van de materialen

Onze voorkeur gaat ernaar uit, dat wij u de bestrating leveren. Wij zorgen dat de bestrating er op tijd is. Hierbij lossen we eventuele schade of breukverlies op met onze leverancier. Wij werken met een aantal leveranciers in de regio samen die onze bestrating materialen leveren. Deze leveranciers hebben een ruim assortiment waardoor we alles kunnen leveren.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op >

bestrating (sier)bestrating bestrating straatwerk bestratenstraatwerk