Werkwijze

Oriënterend gesprek

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek vertellen we u hoe het proces gaat verlopen; van ontwerp tot en met aanleg. In dit gesprek bespreken we uw tuinwensen, levensstijl en gezinssituatie. Deze eerste afspraak verplicht u tot niets, maar levert u wel iets op: de inspiratie om van uw tuin, groot of klein, een plaatje te maken.

Schetsontwerp

Tijdens het oriëntatie gesprek zijn de plannen redelijk concreet geworden. Wij werken het plan op schaal uit, zodat u weet hoe de tuin eruit gaat zien en wij gemakkelijk de benodigde materialen kunnen berekenen. Het schetsontwerp vertaalt de plannen die wij hebben besproken in een tekening. Een schetsontwerp is onderdeel van de offerte, tevens altijd gratis en vrijblijvend.

Tuinontwerp

Misschien weet u nog niet hoe uw tuin er uit moet komen te zien, of vindt u het moeilijk dit te bedenken. Misschien wilt u graag iets unieks, iets bijzonders. Dan kunnen wij voor u een uniek tuinontwerp op maat maken. Wij zullen een plan presenteren dat aan de hand van ons oriënterend gesprek tot stand gekomen is. Het plan zullen wij bij u presenteren en aanpassen aan uw wensen. Geheel afhankelijk van uw wensen en de grootte van de tuin, bepalen wij welke kosten hieraan verbonden zijn. De kosten hiervan zullen niet in rekening worden gebracht als u besluit de tuin door ons aan te laten leggen.

Offerte

Als het ontwerp naar uw zin is of als de werkzaamheden duidelijk zijn die uitgevoerd moeten worden, maken we  een gedetailleerde offerte. We nemen alle tijd om die met u door te nemen. Natuurlijk zoeken we daarbij naar alternatieven als u hier en daar toch voor iets anders wilt kiezen. Zodra er overeenstemming is over ontwerp, prijs en planning, begint het echte werk: de aanleg van uw tuin. Aanleg
Als alles rond is, kunnen we aan de slag. Vaak een spannend moment voor u als klant: zal het worden zoals ik verwacht? Hoe zal het eruit zien als de verschillende materialen samenkomen? Ook tijdens de aanleg denken wij met u mee over de vraag of we toch iets zullen aanpassen of iets extra zullen doen. En als de aanleg dan afgerond is? Dan is het moment aangebroken om te gaan genieten van een tuin die helemaal naar uw zin is!

Onderhoud

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Niet iedereen heeft daarvoor echter de tijd, kennis of fysieke mogelijkheden. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in de juiste verzorging van planten in ieder seizoen. Wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw tuin? Dan kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Ook voor project specifiek onderhoud (bijvoorbeeld een haag knippen) zijn wij u graag van dienst.

Nazorg en garantie

Ook na de aanleg kunt u bij ons terecht voor advies en vragen.  Eén telefoontje en we staan voor u klaar. De garantietermijn op ons geleverde werk is standaard 1 jaar.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op >