Tuinontwerp op maat

Wij leveren maatwerk in uw tuinontwerp. Wellicht wilt u iets anders, iets unieks. Een tuin waar u iedere dag van kunt genieten.

Wanneer en tuinontwerp op maat

U wilt uw tuin aanpassen en de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benutten, zodat u van uw tuin kunt genieten. Mogelijk weet u nog niet hoe uw tuin eruit moet komen te zien en vindt u het moeilijk dit te bedenken, of heeft u al een beeld van wat u wilt met de tuin. Wellicht wilt u graag iets unieks, iets bijzonders. Dan kunnen wij voor u een uniek tuinontwerp op maat maken. Wij zullen een plan presenteren. Dit plan komt tot stand naar aanleiding van een oriënterend gesprek.

Kosten tuinontwerp op maat

Wij steken tijd en aandacht in het maken van een ontwerp op maat. Is het ontwerp redelijk simpel dan zullen wij relatief lage kosten berekenen. Is het ontwerp complex en uw weet niet exact wat u wilt? Dan zullen de kosten hoger zijn. Vraag gerust vrijblijvend een gesprek aan; de kosten voor een ontwerp zullen u hoogstwaarschijnlijk niet tegen vallen.

Eerst een vrijblijvend gesprek

Voordat wij een ontwerp maken komen we vrijblijvend bij u thuis langs. We bespreken uw wensen en idee en bekijken de tuin. Aan de hand hiervan hebben we een goed idee hoeveel tijd het kost om en ontwerp te maken. Deze kosten zullen we dan aan u voorleggen. Klikt het toch niet of vind u de kosten te hoog? Dan bent u vrij om niet met ons verder te gaan.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op >