Boomverzorging

Onderhoud van bomen is een specialisme. Door een boom professioneel door de jaren heen goed te snoeien, zal deze in een veel betere conditie blijven.  Een boom kappen indien nodig op een veilig manier. 

Snoeien bomen

Bomen hebben onderhoud nodig. Dit kan al nodig zijn als de boom nog maar een paar jaar oud is. Dan wordt de boom zo gesnoeid dat er een sterke boom kan groeien, dit noemen we begeleiding snoei. Grote bomen snoeien kan het leven van de boom verlengen; bijvoorbeeld door de boom compact te houden of takken te verwijderen die slecht zijn. Afhankelijk van de soort boom kan er op de volgende manieren gesnoeid worden: vanaf de grond, door in de boom te klimmen, of met behulp van een hoogwerker. Dit alles zo veilig mogelijk en met het beste voor de boom. Wij zorgen ervoor dat de gesnoeide takken worden afgevoerd.

Bomen kappen

Als de boom te groot is, te gevaarlijk, of wanneer hij gewoon in de weg staat, is het nodig om de boom te kappen. Het kappen van de boom kan op verschillende manieren. Wij bekijken graag op locatie wat de beste, snelste, goedkoopste en veiligste manier is om de boom te kappen. Dit kan door de boom te laten vallen, erin te kimmen en de boom in stukjes naar beneden te halen. Als het nodig is kan dit ook met behulp van grote machines.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op >

bomen kappen boomspecialis snoeien bomen