Schuttingen en pergola’s

Een schutting kan meer zijn dan alleen een afscheiding van uw tuin.

Mogelijkheden

Het aanbod in schuttingen is groot. Hardhout, zachthout, geïmpregneerd, staal. Of gaat uw voorkeur toch naar een groene schutting uit?  Wij kunnen u een groot aantal materialen laten zien en u hierin advies geven.  Maar wilt u liever iets unieks? Kies dan voor een stukje maatwerk.

Maatwerk

U wilt een unieke schutting of pergola? Of de standaard materialen voldoen niet aan de gewenste afmeting? Wij kunnen vrijwel iedere soort schutting of hekwerk voor u maken. Er is een groot assortiment in houtsoorten waar u uit kunt kiezen, dit kan standaard bouwhout zijn of op maat geschaafde hout met een uniek profiel. Wij kunnen vrijwel iedere afmeting maken. Naast het gebruik van hout, kunnen wij ook pergola’s, schuttingen en hekwerken leveren in staal.

Pergola

Een pergola kan sfeervol zijn boven een pad of een terras. Het kan een zichtlijn benadrukken, of uw terras extra sfeer geven. Vaak wordt ervoor gekozen om de pergola te laten begroeien met bijvoorbeeld een druif, clematis of met hedera. Maar het kan ook erg fraai zijn om de pergola zo te laten hoe hij is en de sfeer van de stoere (dikke) balken en palen hun werk te laten doen.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op >